Terug naar het begin  
Verklein tekstStandaard tekst grootteVergroot tekst
PRAKTIJK
THERAPEUTEN
ERVARINGEN
1E AFSPRAAK
VRAGEN
CONTACT

de Singel Fysiotherapie
Lusthoflaan 2
2316 JA Leiden
T: 071-5216525

W: www.desingelfysio.nl

E: info@desingelfysio.nl
 

   

Reuma

Een reumatische aandoening betreft meestal een chronische aandoening, welke samen  kan gaan met bewegingsklachten en pijn. Van nature heb je de neiging om minder te gaan bewegen en activiteiten op te geven. Dit kan ingrijpende gevolgen hebben voor je dagelijkse functioneren op het gebied van werken, sporten, studie, huishouden en sociale contacten. “Toch in beweging blijven”. Als je dat niet doet, gaan de spierkracht en de stabiliteit van gewrichten en je conditie verder achteruit waardoor bewegen nog meer pijn gaat doen. Goede fysiotherapie kan pijn en ongemak verminderen.
In de meeste gevallen betreft het een actieve benadering met individuele oefentherapie, in enkele gevallen ondersteund door het losmaken van gewrichten middels rustig bewegen door de therapeut.

Bij Oude Rijn Fysiotherapie is Margriet van Goeverden aangesloten bij het Fyranet, een netwerk van praktijken die samenwerken met en geschoold worden vanuit het LUMC en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van reumatische aandoeningen. 

Lees verder
 

 
 
© Oude Rijn Fysiotherapie | Disclaimer | Privacy
Aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister